تست تشخیص پروتئین، چربی و مواد قندی باقی مانده بر سطوح شستشو (41210-14 RRS)


ساختار و شرح تست تشخیص پروتئین، چربی و مواد قندی باقی مانده بر سطوح شستشو (41210-14 RRS)

تست تشخیص پروتئین شامل یک سواب برای نمونه‌گیری از سطوح یا ابزارآلات و دو تیوپ پلاستیکی A (فاز جامد) و B (فاز مایع) حاوی معرف، جهت تشخیص آلودگی است.

تست پروتئین RRS، یک تست بسیار حساس، دقیق، سریع و ساده برای تشخیص مقادیر کم پروتئین، چربی و مواد قندی باقی مانده بر روی سطوح دستگاه های شستشو دهـنده، ضـدعفونی‌کننده، تمـیزکـننده های اولـتراسـونیک، آندوسکوپ ها و وسایل جراحی می‌باشد. در این روش مایع بی رنگ در حضـور آلودگی به رنگ ارغوانی تبدیل می‌شود. شدت رنگ ارغوانی ایجاد شده به مقدار پروتئین موجود در نمونه محـلول بسـتگی دارد. در مقـایسه با سـایر روش ها، روشی دقیق‎تر است زیرا که تمامی پیوندهای پپتیدی در تشکیل رنگ شرکت می‎کنند.

هدف استفاده

  • تشخیص غلظت‌های بسیار پایین پروتئین (5 دهم میکروگرم در میلی لیتر)
  • تفسیر آسان تغییر رنگ محلول
  • حداقـل آمـوزش جهـت یادگـیری

احتیاط: هنگام استفاده از کـیت تشـخیص پروتئین جهـت اجتناب از آلودگی با بقایای پروتئینی پوست، باید از دستکش استفاده شود.

روش استفاده از تست پروتئین RRS

1- ابتدا مایع شفاف ظرف B را داخل ظرف A بریزید (شکل 1). به مدت 30 تا 60 ثانیه تکان دهید تا مایع ظرف B به طور کامل در ماده A حل شود و رنگ سبز آن ظاهر شود (شکل 2).

2- سواب را از کاور آن بیرون آورید.

3- اگر سطح مورد نظر جهت تست مرطوب است، سواب را با فشار به آن مالش دهید. اگر سطح مورد نظر خشک باشد، به سادگی سواب را با آب استریل یا آب مقطر مرطوب نمایید و سپس با فشار به محل مورد نظر مالش دهید (شکل 3). لازم به ذکر است، پروتئین پس از شستشو بیشتر در لولاها و شکاف‌های وسایل باقی می‌ماند.

4- درب ظرف A را باز کرده، سواب را در داخل آن تکان دهید (شکل 4). می‌توانید سواب را از محلول مورد نظر، برای دیدن نتیجه بهتر خارج نکنید.

5- یکی از سه دمای محیط، 37 و 57 درجه سانتی گراد برای بررسی نتیجه می‎توان انتخاب کرد. با توجه به زمان‎های نشان داده شده در جدول زیر نتیجه تست را بررسی کنید.

حداقل و حداکثر زمان تغییر رنگ معرف تست تشخیص پروتئین، چربی و مواد قندی باقی مانده بر سطوح شستشو (41210-14 RRS)

6- در صورت وجود آلودگی کمتر، با گذشت زمان رنگ محلول از سبز به خاکستری (سطح آلودگی کم)، سپس صورتی- یاسی (سطح آلودگی متوسط) و در نهایت بنفش- ارغوانی (سطح آلودگی بالا) تغییر رنگ می‌دهد. در صورت عدم تغییر رنگ سبز محلول، می‌توان گفت سطح مورد نظر عاری از پروتئین است.

نتایج حاصل از تست تشخیص پروتئین، چربی و مواد قندی باقی مانده بر سطوح شستشو (41210-14 RRS) را در دفتر مستند سازی CSSD RRS ثبت کنید.

روش نگهداری

در یخچال (2-8 درجه سانتی گراد) نگهداری شود.
در معرض نور، حرارت بالا، ضد عفونی کننده‌ها و مواد شیمیایی قرار داده نشود.

در هنگام باز نمودن درب ویال حتما از دستکش استفاده شود.

ماندگاری

18 ماه پس از تولید

امحا

اندیکاتورهای استفاده شده را مطابق با قوانین مراقبت‎های بهداشتی و ایمنی کشور خود (دستورالعمل امحا) دور بریزید.

دانلود کاتالوگ تست پروتئین RRS

برای آشنایی بیشتر با سایر محصولات به این لینک ها مراجعه نمایید

تست پروتئین (نشانگر پایش فرآیند پاک سازی) (۴۱۱۱۰-RRS ۱۴)

همو تست (نشانگر پایش فرآیند پاک سازی) (۴۲۱۱۰-۱۴ RRS)

سونو چک (تست حمام التراسونیک) (۸۲۱۱۰-۱۴ RRS)

تست تشخیص پروتئین باقی مانده بر سطوح شستشو ( 41310-14 RRS)

×